Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΝΚΛΩ: Υπογραφή τελικής πρότασης από Τράπεζες

Η Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία γνωστοποιεί ότι όλες οι πιστώτριες τράπεζες έχουν προχωρήσει στην υπογραφή της τελικής πρότασης για τη χρηματοδότηση υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου.

ΕΝΚΛΩ: Υπογραφή τελικής πρότασης από Τράπεζες
Η Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία γνωστοποιεί ότι όλες οι πιστώτριες τράπεζες (Εθνική, Emporiki, Alpha Bank, Αγροτική, EFG Eurobank και Geniki), έχουν προχωρήσει στην υπογραφή της τελικής πρότασης για την χρηματοδότηση υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του euro2day.gr.

'Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, αναμένεται οι πιστώτριες τράπεζες να συναντηθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας για την οριστικοποίηση της δομής της χρηματοδότησης και αναχρηματοδότησης του επιχειρησιακού σχεδίου με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Η εταιρία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο, δεδομένης της σημαντικής καθυστέρησης που παρατηρείται στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, και η άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας χρηματοδότησης της κρίνεται επιτακτική.

Επίσης, το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, ζήτησε από τη διοίκηση της εταιρίας νέα πίστωση χρόνου προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έκδοση της εγγύησης του ελληνικού δημοσίου και τη χρηματοδότηση της εταιρίας.

Εν όψει των ανωτέρω ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ζήτησε και πήρε την ομόφωνη έγκριση για την εκ νέου διακοπή της συζήτησης των θεμάτων και τη συνέχισή της στις 4η Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 11.00 στα γραφεία της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v