Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Σε AT Kearney-Planning η μελέτη αναβάθμισης

Τις AT Kearney και Planning SA επέλεξε ο ΟΠΑΠ για να αναλάβουν το έργο της μελέτης του ανασχεδιασμού των επιχειρηματικών διαδικασιών του Οργανισμού, αναφέρει στο πρωινό της report η Alpha Finance (12/2), επικαλούμενη δημοσιεύματα του Τύπου.

ΟΠΑΠ: Σε AT Kearney-Planning η μελέτη αναβάθμισης
Τις AT Kearney και Planning SA επέλεξε ο ΟΠΑΠ για να αναλάβουν το έργο της μελέτης του ανασχεδιασμού των επιχειρηματικών διαδικασιών του Οργανισμού, αναφέρει στο πρωινό της report η Alpha Finance (12/2), επικαλούμενη δημοσιεύματα του Τύπου. Σημειώνει ότι οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν δημοσιοποιήθηκαν.

Εξάλλου, όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Χατζηεμμανουήλ, έχει ήδη προχωρήσει στην ακύρωση αρκετών οργανωτικών επιτροπών, ενώ έχει ξεσπάσει ”διαμάχη” μεταξύ του CEO του Οργανισμού και του υπουργού Πολιτισμού.

Παράλληλα όπως αναφέρει η Καθημερινή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρακτόρων του ΟΠΑΠ απέστειλε εξώδικη αίτηση στον Οργανισμό με αίτημα τη συνεδρίαση της Επιτροπής Γενικών και Ειδικών θεμάτων Πρακτορείων ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v