Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ακαρπη φαίνεται να απέβη συνάντηση ΟΤΟΕ-Γκαργκάνα

Άκαρπη φαίνεται ότι απέβη η συνάντηση που είχε πριν από λίγο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και η διοίκηση της ΟΤΟΕ. Αντικείμενο της ήταν η τύχη των υπαλλήλων ασφαλείας της ΤτΕ, οι οποίοι, με απόφαση της διοίκησης, μετακινούνται από τη θέση τους.

Ακαρπη φαίνεται να απέβη συνάντηση ΟΤΟΕ-Γκαργκάνα
Άκαρπη φαίνεται ότι απέβη η συνάντηση που είχε πριν από λίγο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και η διοίκηση της ΟΤΟΕ.

Αντικείμενο της ήταν η τύχη των υπαλλήλων ασφαλείας της ΤτΕ, οι οποίοι, με απόφαση της διοίκησης, μετακινούνται από τη θέση τους, επειδή προ ημερών επέτρεψαν την είσοδο κλιμακίου της ΟΤΟΕ στο εσωτερικό της αίθουσας όπου συνεδρίαζε το ΔΣ της τράπεζας.

Η εναλλακτική πρόταση που φέρεται να έκανε ο κ. Γκαργκάνας, σύμφωνα με την οποία οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι θα μπορούσαν να πάνε σε όποιες άλλες θέσεις θα επιθυμούσαν, τελικώς δεν φαίνεται να έγινε αποδεκτή από την Ομοσπονδία.

Τέλος, σε ότι αφορά στο ασφαλιστικό, οι εκπρόσωποι της τελευταίας διεμήνυσαν στον κ. Γκαργκάνα ότι αν δεν διευθετηθεί το ζήτημα που έχει ανακύψει με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, δεν πρόκειται να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Γιώργος Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v