Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική και Alpha στο ”κυνήγι” της Vojvodjanska

Δύο ελληνικές τράπεζες, δύο ιταλικές, μία πολωνική και μία ουγγρική είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες για τη Vojvodjanska Bank, στο πλαίσιο του διαγωνισμού που ξεκίνησε τη Δευτέρα, ενώ δεν κατέθεσε προσφορά η Eurobank.

Εθνική και Alpha στο ”κυνήγι” της Vojvodjanska
του Γιώργου Μαντέλα

Δύο ελληνικές τράπεζες, δύο ιταλικές, μία πολωνική και μία ουγγρική είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες για τη Vojvodjanska Bank, στο πλαίσιο του διαγωνισμού που ξεκίνησε τη Δευτέρα.

Μολονότι οι επίσημες ανακοινώσεις από την κυβέρνηση του Βελιγραδίου δεν έχουν γίνει ακόμη, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παραπάνω πιστωτικά ιδρύματα κατέθεσαν μη δεσμευτικές προσφορές, ενώ στη δεύτερη φάση των δεσμευτικών προσφορών ο διαγωνισμός θα περάσει, όπως υπολογίζεται, στα μέσα του επόμενου μήνα.

Από ελληνικής πλευράς, επιβεβαιώνεται ότι τα πιστωτικά ιδρύματα που κατά πάσα πιθανότητα συμμετείχαν τελικώς στο διαγωνισμό ήταν η Εθνική Τράπεζα και η Alpha Bank.

Αντιθέτως, δεν κατέθεσε προσφορά η EFG Eurobank, ενώ όπως έγινε γνωστό χθες, η Αγροτική τελικώς ενδιαφέρεται για άλλο σερβικό πιστωτικό ίδρυμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v