Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σήμερα οι προσφορές για τη σερβική Vojvodjanska

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθούν οι μη δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά της σερβικής τράπεζας Vojvodjanska Bank. Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, ενδιαφέρον θα εκδηλώσουν και οι Εθνική, Alpha Bank, Εμπορική και Πειραιώς.

Σήμερα οι προσφορές για τη σερβική Vojvodjanska
του Γιώργου Μαντέλα

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθούν οι μη δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά της σερβικής τράπεζας Vojvodjanska Bank.

Πληροφορίες του euro2day.gr αναφέρουν ότι για τη συγκεκριμένη περίπτωση ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς θα εκδηλωθεί από τέσσερις τράπεζες και συγκεκριμένα από την Εθνική, την Alpha Bank, την Εμπορική και την Πειραιώς.

Ενδιαφέρον επίσης αναμένεται ότι θα σημειωθεί και από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες, γεγονός το οποίο θα καταστήσει τη διεκδίκηση της Vojvodjanska εξαιρετικά δύσκολη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πληροφορίες που έρχονται από το Βελιγράδι αναφέρουν ότι στη β΄ φάση των δεσμευτικών προσφορών θα περάσουν λίγες τράπεζες, γεγονός που καθιστά την αποστολή των ελληνικών πιστωτικών ιδρυμάτων εξαιρετικά δύσκολη.

Τα ονόματα αυτών που θα καταθέσουν μη δεσμευτικές προσφορές αναμένεται ότι θα γίνουν γνωστά αργά απόψε το βράδυ ή αύριο και όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον στην Αθήνα έχει αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς η συγκεκριμένη τράπεζα είναι από τις μεγαλύτερες σερβικές, ενώ η τοπική αγορά θεωρείται ιδιαίτερα εξελισσόμενη το τελευταίο διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v