Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤτΕ: Επίσκεψη ηγεσίας Κεντρικής Τράπεζας Βοσνίας

Η πορεία των οικονομιών Ελλάδος και Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, οι δραστηριότητες και η γενικότερη λειτουργία των κεντρικών τραπεζών των δύο χωρών απασχόλησαν τη συνάντηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ν. Γκαργκάνα με το διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Kemal Kozaric και τους υποδιοικητές κ. Ljubisa Vladusic και κα. Feriha Imamovic.

ΤτΕ: Επίσκεψη ηγεσίας Κεντρικής Τράπεζας Βοσνίας
Η πορεία των οικονομιών Ελλάδος και Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, οι δραστηριότητες και η γενικότερη λειτουργία των κεντρικών τραπεζών των δύο χωρών απασχόλησαν τη συνάντηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ν. Γκαργκάνα με το διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Kemal Kozaric και τους υποδιοικητές κ. Ljubisa Vladusic και κα Feriha Imamovic.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η αντιπροσωπεία της Κεντρικής Τράπεζας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης είχε εκτενή ανταλλαγή απόψεων με στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος. Τα θέματα που συζητήθηκαν άπτονται των αρμοδιοτήτων των δύο κεντρικών τραπεζών, με ιδιαίτερη έμφαση στην εποπτεία του τραπεζικού συστήματος, στις λειτουργίες των αγορών, στην ενιαία νομισματική πολιτική, στα συστήματα πληρωμών και σε προγράμματα εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού.

Η Τράπεζα της Ελλάδος αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στις συναντήσεις όπως η σημερινή και τις προοπτικές στενότερης και αποδοτικότερης συνεργασίας που οικοδομούνται με αυτές τις πρωτοβουλίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v