Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG:Διευκρινήσεις για ώρες υπηρεσίας θεματοφυλακής

Η Υπηρεσία Θεματοφυλακής της Εurobank κατόπιν άδειας της Επιθεώρησης Εργασίας λειτουργεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα τις απογευματινές ώρες υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα, με αφορμή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΟΤΟΕ.

EFG:Διευκρινήσεις για ώρες υπηρεσίας θεματοφυλακής
Η Υπηρεσία Θεματοφυλακής της Εurobank κατόπιν άδειας της Επιθεώρησης Εργασίας λειτουργεί τόσο κατά τα ισχύοντα στην αγορά όσο και διεθνώς, για περιορισμένο χρονικό διάστημα τις απογευματινές ώρες υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα, με αφορμή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΟΤΟΕ, έξω από το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η ανάλογη υπηρεσία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της τράπεζας μετά από άδεια της Επιθεώρησης Εργασίας, η Υπηρεσία Θεματοφυλακής της Τράπεζας που στεγάζεται σε κτίριο επί της οδού Σανταρόζα στην Αθήνα, λειτουργεί, τόσο κατά τα ισχύοντα στην αγορά όσο και διεθνώς, για περιορισμένο χρονικό διάστημα τις απογευματινές ώρες, προκειμένου να ολοκληρώνεται η εκκαθάριση των συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και της αγοράς Παραγώγων, οι συνεδριάσεις των οποίων ολοκληρώνονται στις 17.00 μ.μ. κάθε εργάσιμη ημέρα.

Η διαδικασία αυτή, που ακολουθείται από ετών, ήταν και είναι γνωστή εκτός άλλων και στην ΟΤΟΕ, κλιμάκιο της οποίας επιχείρησε σήμερα το απόγευμα να εισβάλλει στο συγκεκριμένο χώρο εργασίας κατά τρόπο που ενδεχομένως θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τόσο τη σωματική ακεραιότητα των εκεί εργαζομένων όσο και την ασφάλεια των αρχείων που διατηρεί η Υπηρεσία Θεματοφυλακής για λογαριασμό χιλιάδων πελατών της, επενδυτών εξωτερικού και εσωτερικού.

Στους χώρους της Τράπεζας εισήλθαν μέλη της ΟΤΟΕ με τον πρόεδρό της κ. Δημήτρη Τσουκαλά καθώς και εκπρόσωποι της Επιθεώρησης Εργασίας. Με την στάση της Τράπεζας απεφεύχθησαν βιαιότητες και άλλες έκνομες ενέργειες.

Η τράπεζα όμως είναι υποχρεωμένη να εκφράσει την πικρία της για τα γεγονότα αυτά και την ανησυχία της για το τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Eurobank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v