Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Γκαργκάνα με επικεφαλής τραπεζών

Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ν. Γκαργκάνα θα έχουν αύριο το μεσημέρι οι επικεφαλής των εμπορικών τραπεζών της χώρας, στο πλαίσιο μίας παραδοσιακής τελετής που γίνεται στην αρχή κάθε χρόνου προς τιμήν των τραπεζών από την πλευρά της ΤτΕ.

Συνάντηση Γκαργκάνα με επικεφαλής τραπεζών
του Γιώργου Μαντέλα

Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ν. Γκαργκάνα θα έχουν αύριο το μεσημέρι οι επικεφαλής των εμπορικών τραπεζών της χώρας.

Η συνάντηση αυτή θα γίνει στο πλαίσιο μίας παραδοσιακής τελετής που γίνεται στην αρχή κάθε χρόνου προς τιμήν των εμπορικών τραπεζών από την πλευρά της Τράπεζας της Ελλάδος με γεύμα που θα παραθέσει ο κ. Γκαργκάνας προς τους τραπεζίτες.

Με ενδιαφέρον αναμένεται το περιεχόμενο των συζητήσεων που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της τελετής, καθώς φέτος συμπίπτει με μία πλειάδα από πάρα πολύ κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στο χρηματοοικονομικό τομέα, όπως το θέμα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και το ασφαλιστικό των τραπεζών.

Και τα δύο αυτά ζητήματα αναμένεται να τεθούν προς συζήτηση αν και σε ό,τι αφορά τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας οι τραπεζίτες είναι ξεκάθαροι και διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν σε καμία περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη συνάντηση των επικεφαλής των Alpha Bank και Αγροτικής Τράπεζας με τον υπουργό Απασχόλησης κ. Π. Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα προσέγγισης μεταξύ των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες συναντήσεις είχε ο κ. Παναγιωτόπουλος με τους επικεφαλής της Εθνικής, της Eurobank και της Πειραιώς την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς όμως να σημειωθεί κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v