Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Ρόδο το συνέδριο της WLA για το 2008

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της Ενωσης Διεθνών Λοταριών (World Lottery Association) το 2008, όπως ψήφισαν κατά πλειοψηφία το Σάββατο βράδυ οι σύνεδροι της Ενωσης στη Μερίντα του Μεξικού

Στη Ρόδο το συνέδριο της WLA για το 2008
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της Ενωσης Διεθνών Λοταριών (World Lottery Association) το 2008 όπως ψήφισαν κατά πλειοψηφία το Σάββατο βράδυ οι σύνεδροι της Ενωσης στη Μερίντα του Μεξικού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του euro2day.gr.

Για το συνέδριο που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια υποψήφιοι φέτος για το 2008 ήταν η Χιλή, η Γερμανία (Ανόβερο) και η Ελλάδα (Ρόδος). Η υποψηφιότητα της Ελλάδας ήταν πρωτοβουλία της διοίκησης του ΟΠΑΠ που παρουσίασε συγκροτημένο φάκελο και απέσπασε τελικά το χρίσμα Σάββατο βράδυ στο Μεξικό.

Στο συνέδριο εκτιμάται ότι θα συμμετάσχουν περί τους 1500 συνέδρους και αποτελεί μέγιστο γεγονός για τον χώρο της Λοταρίας παγκοσμίως.

Στο φετινό συνέδριο στη Μερίντα του Μεξικού, στο οποίο συμμετείχε αντιπροσωπεία του ΟΠΑΠ με επικεφαλής τον Διευθ. Σύμβουλό του κ. Βας. Νειάδα, την έναρξή κήρυξε ο ίδιος ο Πρόεδρος του Μεξικού Βινσέντε Φόξ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v