Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άκαρπη η συνάντηση Παναγιωτόπουλου - Αράπογλου

Άκαρπη απέβη η συνάντηση του προέδρου της Εθνικής Τράπεζας,κ. Τ. Αράπογλου, με τον κ. Π. Παναγιωτόπουλο, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Από πηγές του υπουργείου Απασχόλησης έγινε γνωστό ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος θα συνεχίσει τον κύκλο των επαφών του με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Άκαρπη η συνάντηση Παναγιωτόπουλου - Αράπογλου
του Γιώργου Μαντέλα

Άκαρπη απέβη η συνάντηση του προέδρου της Εθνικής Τράπεζας,κ. Τ. Αράπογλου, με τον κ. Π. Παναγιωτόπουλο, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Από πηγές του υπουργείου Απασχόλησης έγινε γνωστό ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος θα συνεχίσει τον κύκλο των επαφών του με τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να βρεθεί λύση στο ζήτημα που προέκυψε.

Από την πλευρά, του ο κ. Αράπογλου σημείωσε ότι συναντήθηκε με τον κ. Παναγιωτόπουλο με την ιδιότητα του προέδρου της Εθνικής και όχι με την ιδιότητα του προέδρου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών

Στο μεταξύ, σήμερα η διοίκηση της ΟΤΟΕ αναμένεται ότι θα έχει συνάντηση με τη γ.γ. του ΚΚΕ ώστε να συζητήσουν το θέμα που δημιουργήθηκε με τις συλλογικές συμβάσεις, ενώ ανάλογες επαφές θα επιδιωχθεί να πραγματοποιηθούν και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v