Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλάζουν διαφημίσεις τους Tellas και TelePassport

Σε τροποποίηση διαφημίσεων τους για τις υπηρεσίες internet υποχρεώθηκαν οι εταιρίες Tellas και TelePassport με απόφαση του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας στις 19/12/2005, μετά από προσφυγή του ΟΤΕ.

Αλλάζουν διαφημίσεις τους Tellas και TelePassport
Σε τροποποίηση διαφημίσεων τους για τις υπηρεσίες internet υποχρεώθηκαν οι εταιρίες Tellas και TelePassport με απόφαση του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας στις 19/12/2005.

Ειδικότερα, το Συμβούλιο έκρινε ότι οι διαφημιστικές επικοινωνίες Tellas ”ADSL χωρίς συνδρομή” και TelePassport TP Voice & Web – ”τώρα εμείς στην TelePassport μιλάμε δωρεάν” μπορούν να δημιουργήσουν σύγχυση ή και να παραπλανήσουν τους καταναλωτές.

Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή του 2005, ο ΟΤΕ έχει προσφύγει στο ΣΕΕ εννέα φορές κατά διαφημίσεων εναλλακτικών παρόχων. Και στις εννέα περιπτώσεις οι εναλλακτικοί πάροχοι υποχρεώθηκαν από το ΣΕΕ να αλλάξουν τις διαφημιστικές τους επικοινωνίες.

Η τελευταία φορά που το ΣΕΕ συζήτησε έγκλιση κατά του ΟΤΕ ήταν τον Ιανουάριο του 2005.

Για την περίπτωση της Tellas που αφορά διαφημιστικό σποτ που εμφανίζεται στην τηλεόραση οι τροποποιήσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός πέντε ημερών, ενώ για την TelePassport, η διαφήμιση της οποίας εμφανίζεται σε έντυπη μορφή (καταχώριση) η τροποποίηση πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατόν και όχι πέραν των 30 ημερών (για τα μηνιαία περιοδικά).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v