Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Δεν τίθεται θέμα με αποδοχές του διοικητή ΤτΕ”

Δεν τίθεται θέμα με τις αποδοχές του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος καθώς οι αυξήσεις προσδιορίζονται με βάση τις συλλογικές συμβάσεις ΟΤΟΕ – τραπεζών, δήλωσε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομίας μετά τη συνάντηση του Δοιηκητή Ν. Γκαργκάνα με τον υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη.

”Δεν τίθεται θέμα με αποδοχές του διοικητή ΤτΕ”
της Έλενας Λάσκαρη

Δεν τίθεται θέμα με τις αποδοχές του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος καθώς οι αυξήσεις προσδιορίζονται με βάση τις συλλογικές συμβάσεις ΟΤΟΕ – τραπεζών, δήλωσε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομίας μετά τη συνάντηση του Διοικητή Ν. Γκαργκάνα με τον υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη.

Το ίδιο στέλεχος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με ενδεχόμενη εμπλοκή με την Κομισιόν στο θέμα του ασφαλιστικού των τραπεζών και της εθελουσίας στον ΟΤΕ, εμφανίστηκε καθησυχαστικό.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία ενώ ο Διοικητής είχε την ευκαιρία να ενημερώσει εκ του σύνεγγυς τον υπουργό Οικονομίας για τις εκτιμήσεις της ΤτΕ όπως αποτυπώνονται στην ενδιάμεση έκθεση νομισματικής πολιτικής.

Η ΤτΕ εκτιμά ότι ο μέσος πληθωρισμός θα διαμορφωθεί φέτος στο 3,6%-3,7% και ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας θα είναι της τάξεως του 3,5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v