Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατατίθενται οι προσφορές για την BCR

Η γερμανική Deutsche Bank, η αυστριακή Erste Bank, η βελγική Dexia SA, η Banco Comercial Portugues και η Banca Intesa έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει το σχεδιασμό τους για κατάθεση προσφοράς για τη BCR, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Dow Jones, ενώ σε άλλο τηλεγράφημα κάνει λόγο για επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος και από Εθνική Τράπεζα.

Κατατίθενται οι προσφορές για την BCR
Η γερμανική Deutsche Bank, η αυστριακή Erste Bank, η βελγική Dexia SA, η Banco Comercial Portugues και η Banca Intesa έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει το σχεδιασμό τους για κατάθεση προσφορά για τη BCR στην πρώτη μέρα κατάθεσης των επίσημων προσφορών για τη ρουμανική τράπεζα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Dow Jones.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πηγές του πρακτορείου επιβεβαιώνουν και το ενδιαφέρον της Εθνικής Τράπεζας για το ίδρυμα, ενώ σε άλλο τηλεγράφημα του πρακτορείου επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον και της ελληνικής τράπεζας.

Τρεις ακόμη τράπεζες που είχαν εκφράσει αρχικά το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση της ρουμανικής τράπεζας -η BNP Paribas και οι βελγικές Fortis και KBC Group- δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη τις προσφορές τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v