Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενδιάφερον από CEO του NYSE για τη ΔΕΗ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και τη διεύρυνση του αριθμού των μετοχών ελληνικών εταιριών που διαπραγματεύονται στη Wall Street εξέφρασε ο κ. Πέιν, CEO του NYSE, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον κ. Αλογοσκούφη. Mάλιστα αναφέρθηκε ξεχωριστά στην περίπτωση της μετοχής της ΔΕΗ.

Ενδιάφερον από CEO του NYSE για τη ΔΕΗ
ανταπόκριση της Έλενας Λάσκαρη από τη Νέα Υόρκη

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και τη διεύρυνση του αριθμού των μετοχών ελληνικών εταιριών που διαπραγματεύονται στη Wall Street εξέφρασε ο κ. Πέιν, CEO του NYSE, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον κ. Αλογοσκούφη.

Ο κ. Πέιν αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη ΔΕΗ τονίζοντας χαρακτηριστικά: ”Θα θέλαμε περισσότερες ελληνικές εταιρίες όπως τη ΔΕΗ να διαπραγματεύονται στο NYSE”.

”Και εμάς μας ενδιαφέρει η μεγαλύτερη συμμετοχή ελληνικών εταιριών στη Wall Street δήλωσε ο κ. Αλογοσκούφης, ο οποίος στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους περίπου 50 θεσμικών επενδυτών.

Στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διαπραγματεύονται από το 1998 ο ΟΤΕ, από το 1999 η Εθνική Τράπεζα, από το 2002 η 3Ε, ενώ οι τρεις τελευταίες εισαγωγές ήταν στις 5, 18 Μαρτίου και στις 15 Σεπτεμβρίου των Excel Maritime, Diana Shiping και Τsakos Energy.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v