Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΑΤΠΕ: Αποπροσανατολιστική η καταγγελία του ΟΤΕ

”Τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την αγορά τηλεπικοινωνιών αλλά και τον ίδιο τον ΟΤΕ έχει σαν στόχο η χθεσινή ανακοίνωση του ΟΤΕ σχετικά με ”καταγγελίες” πελατών του αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΑΤΠΕ.

ΣΑΤΠΕ: Αποπροσανατολιστική η καταγγελία του ΟΤΕ
”Τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών αλλά και τον ίδιο τον ΟΤΕ έχει σαν στόχο η χθεσινή ανακοίνωση του ΟΤΕ σχετικά με ”καταγγελίες” πελατών του που εξαπατήθηκαν από εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας”.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων Ελλάδας, απαντώντας ουσιαστικά στη χθεσινή ανακοίνωση του ΟΤΕ.

Η διοίκηση του ΣΑΤΠΕ χαρακτηρίζει γενικόλογο και χωρίς καμία ουσιαστική τεκμηρίωση τον τρόπο με τον οποίο έγινε η χθεσινή καταγγελία, ενώ αναφέρεται στην καταδίκη του ΟΤΕ για το θέμα του buy back (επαναπόκτησης) πελατών, την οποία όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΑΤΠΕ αγνόησε υποδειγματικά.

Επίσης γίνεται αναφορά στην πρόθεση του ΟΤΕ να διατηρήσει με κάθε θεμιτό αλλά και κυρίως αθέμιτο τρόπο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, της δεσπόζουσας (και σε πολλές περιπτώσεις μονοπωλιακής) θέσης του στην αγορά. Έτσι εκτιμάται ότι περισσότεροι από 150.000 συνδρομητές έχουν καταργήσει παράνομα την ”προεπιλογή φορέα” κατόπιν των πρακτικών που εφαρμόζει ο ΟΤΕ.

”Ο Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων (ΣΑΤΠΕ) μέλη του οποίου είναι οι περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά σταθερής τηλεφωνίας, καταδικάζει τη συγκεκριμένη προσπάθεια δυσφήμισης των εταιρειών που διαδραμάτισαν σημαντικότατο ρόλο στην απελευθέρωση της τηλεπικοινωνιακής αγοράς έχοντας επενδύσει περισσότερα από 300 εκατ. ευρώ μέχρι σήμερα και ζητά την παρέμβαση όλων των συναρμοδίων φορέων προκειμένου να σταματήσει η προσπάθεια παραπληροφόρησης των καταναλωτών” καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v