Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα αναβολή συνάντησης Προβόπουλου - Συλλόγου

Την αναβολή της συνάντησης με τον πρόεδρο της Εμπορικής, Γ. Προβόπουλο, ζήτησε για δεύτερη φορά ο Σύλλογος υπαλλήλων της τράπεζας. Η συνάντηση, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή και είχε αναβληθεί για σήμερα, ζητείται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη. Σε εξέλιξη συνάντηση Τ. Αράπογλου-ΟΤΟΕ.

Νέα αναβολή συνάντησης Προβόπουλου - Συλλόγου
Παρά το επείγον και επίκαιρον του θέματος, ο Σύλλογος των υπαλλήλων της Emporiki, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβαλε για δεύτερη φορά σήμερα τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της τράπεζας, κ. Γ. Προβόπουλο, προκειμένου οι δύο πλευρές να εξετάσουν το ζήτημα και να προβούν σε καταγραφή των επιχειρημάτων τους για το πρόβλημα του Ασφαλιστικού της τράπεζας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αρχική συνάντηση είχε οριστεί για την περασμένη Παρασκευή και με αίτημα του Συλλόγου είχε επαναπροσδιοριστεί για σήμερα.

Τώρα ο Σύλλογος ζητά τη νέα συνάντηση για την Τετάρτη, μια εξέλιξη όπου οι συνεχιζόμενες χρονικές αναβολές οδηγούν συνειρμικά στον προβληματισμό για το αν ο Σύλλογος των εργαζομένων στην Emporiki επιθυμεί όντως την επίλυση του ασφαλιστικού ως προς την τράπεζά του η απλώς αναμένει πολιτικές κατευθύνσεις, δίνοντας την εντύπωση της αμηχανίας ως προς την επόμενη κίνηση.

Εξάλλου, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη συνάντηση της ΟΤΟΕ με το διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, κ. Τ. Αράπογλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v