Energa-Hellas Power: Ελεύθεροι με εγγύηση οι 4

Αχιλλέας Φλώρος, Βασίλης Μηλιώνης, Χαράλαμπος Σμυρλιάδης και Αντώνης Δεκόλης αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση μετά από έξι μήνες κράτησης.

Energa-Hellas Power: Ελεύθεροι με εγγύηση οι 4
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση από 50.000 έως 200.000 ευρώ είναι οι τέσσερις από τους έξι αρχικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση των εταιρειών Energa και Hellas Power, οι οποίοι κατηγορούνται για απάτη και ξέπλυμα που συνδέεται με την μη καταβολή του τέλους ακινήτου που εισέπρατταν από τους πελάτες τους, αλλά δεν απέδιδαν ως όφειλαν στο Δημόσιο.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών με βούλευμά τους ύστερα από προσωρινή κράτηση που διήρκησε περίπου έξι μήνες τάχθηκαν υπέρ της αποφυλάκισης με όρους για τους κατηγορούμενους: Αχιλλέα Φλώρο, Βασίλη Μηλιώνη, Χαράλαμπο Σμυρλιάδη και Αντώνη Δεκόλη.

Κατά περίπτωση τους επιβλήθηκε καταβολή εγγυοδοσίας από 50 έως 200 χιλιάδες ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια περίοδο είχαν συλληφθεί , αλλά παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι δύο ακόμα κατηγορούμενοι που είναι ο Άρης Φλώρος και ο Στέφανος Σιαφάκας.
 
Για την υπόθεση διενεργεί ανάκριση ο πρόεδρος πρωτοδικών Σπύρος Γεωργουλέας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v