Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σεμιναριακό πρόγραμμα εξειδίκευσης για e-εξαγωγές

Πρόγραμμα εξειδίκευσης σε θέματα διεθνούς εμπορίου με έμφαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο συνδιοργανώνουν από 3 έως 11 Ιουνίου το ΕΒΕΘ και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Σεμιναριακό πρόγραμμα εξειδίκευσης για e-εξαγωγές
Σεμιναριακό πρόγραμμα εξειδίκευσης με θέμα «Πώς να εξάγετε προϊόντα ή υπηρεσίες στην Ε.Ε. και στην υφήλιο - με έμφαση το ηλεκτρονικό εμπόριο», συνδιοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 11 Ιουνίου 2013, σε απογευματινές ώρες.

Το πρόγραμμα -διάρκειας 30 ωρών- στοχεύει στη βελτίωση και ολοκλήρωση των γνώσεων των συμμετεχόντων σε θέματα διεθνούς εμπορίου και στην πρόληψη ή αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με το διεθνές εμπόριο, με έμφαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Μπορεί δε να ενταχθεί στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 045 με αίτηση της επιχείρησης στον ΟΑΕΔ. Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία, το ΕΒΕΘ προτίθεται να επιδοτήσει τη συμμετοχή μέχρι 30 εκπροσώπων ταμειακά ενήμερων επιχειρήσεων-μελών του, καταβάλλοντας το 50% (δηλ. 125 ευρώ) του συνολικού κόστους συμμετοχής, που είναι 250 ευρώ/άτομο. Κατά την επιλογή των επιχειρήσεων που θα επιδοτηθούν, θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης πρέπει να αποστείλουν τη σχετική αίτηση εγγραφής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο οποίο μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω λεπτομέρειες (τηλ. 2310-891 676 & 891 671, καθημερινά από 9.30 π.μ. έως 14.30 μ.μ.). Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να απευθύνονται και στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v