ΟΦΑΕ: Παράταση 2 μηνών για λύση στα προβλήματα

Τα μέλη της ΟΦΑΕ εξέφρασαν την απόγνωση και την αγωνία για την επόμενη ημέρα του κλάδου και εξουσιοδότησαν το διοικητικό συμβούλιο, ώστε να διαμορφώσει συγκεκριμένη ατζέντα την οποία θα θέσει υπόψη της κυβέρνησης.

ΟΦΑΕ: Παράταση 2 μηνών για λύση στα προβλήματα
Τα μέλη της ΟΦΑΕ στην χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, μετά από δική τους απαίτηση, εξέφρασαν την απόγνωση και την αγωνία για την επόμενη ημέρα του κλάδου και εξουσιοδότησαν το διοικητικό συμβούλιο, ώστε το “συντομότερο δυνατό” - εντός διμήνου – να διαμορφώσει συγκεκριμένη ατζέντα την οποία θα θέσει υπόψη της κυβέρνησης, με στόχο να βρεθούν άμεσα λύσεις στα καυτά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Η παράνομη μεταφορά και ο αθέμιτος ανταγωνισμός θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας που θα διαμορφωθεί και θα επιχειρηθεί να δοθούν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η διοίκηση της ΟΦΑΕ εκφράζει την πίστη ότι έστω και αργά η Πολιτεία θα ανταποκριθεί στο καθήκον της και θα κάνει τις παρεμβάσεις εκείνες που θα εξασφαλίσουν τις συνθήκες, ώστε οι αυτοκινητιστές να ασκήσουν απρόσκοπτα την δραστηριότητά τους. Η διοίκηση της ΟΦΑΕ, όπως τονίζει ο πρόεδρος Απόστολος Κενανίδης, θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου με την Πολιτεία.

Ωστόσο όπως σημειώνει ο Πρόεδρος της ΟΦΑΕ, σε περίπτωση που και αυτή η προσπάθεια πέσει στο κενό τότε η αντίδραση του κλάδου θα είναι δυναμική και αποκλειστικά υπεύθυνη θα είναι η Πολιτεία που κωφεύει μπροστά στην ζοφερή πραγματικότητα για τον κλάδο των αυτοκινητιστών.

Αύριο συνέρχονται όλα τα Σωματεία αυτοκινητιστών στην Κατερίνη, μετά από πρόσκληση της τοπικού Σωματείου Κατερίνης, ώστε να εξετάσουν την κατάσταση και να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις, προς την κατεύθυνση εξεύρεσης λύσεων, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v