Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Ν. Φωτόπουλος

Ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 60.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε μετα την απολογία του στον ανακριτή ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Ν. Φωτόπουλος
Ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 60.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε μετα την απολογία του στον ανακριτή ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος .

Ο κ. Φωτόπουλος απολογήθηκε για κακουργηματική απιστία καθώς φέρεται να ζημίωσε την ΔΕΗ μέσω εικονικών τιμολογίων και υπερτιμολογήσεων προκειμένου να διεξαγει ταξίδια και συνέδρια.

Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση ειναι και ο πρωην γ.γ. της ΓΕΝΟΠ Ευαγγελος Μπουζουλός ο οποίος επίσης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Τελος προθεσμία ελαβε προκειμένου να απολογηθεί την Μεγάλη Τρίτη ο πρώην ταμίας της ΓΕΝΟΠ Κωνσταντίνος Κατσαρός.


Ν. Φωτόπουλος: «Η πρώτη μάχη κερδήθηκε. Η αλήθεια θα λάμψει»

Ο Ν. Φωτόπουλος σε δηλώσεις του μετά την απολογία του στο δικαστήριο τόνισε:

«Πολλοί θα ήθελαν να με δουν να προφυλακίζομαι. Δεν τα κατάφεραν.

Η Δικαιοσύνη, επειδή δεν υπήρχαν συγκεκριμένα στοιχεία επέβαλε μόνο περιοριστικούς όρους.

Η πρώτη μάχη κερδήθηκε. Η αλήθεια θα λάμψει.

Ανυποχώρητα, σταθερά και αταλάντευτα ο αγώνας για την προάσπιση της επιχείρησης του Ελληνικού λαού, συνεχίζεται.

Από καρδιάς ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου που στις χθεσινές εκλογές στήριξαν το ψηφοδέλτιο «Ενωτικό Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων», στο οποίο συμμετείχα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να κερδίσει τη μια από τις δυο έδρες των εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ.

Ταυτόχρονα, ευχαριστώ και όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία ,ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν, γιατί με τη στάση τους αυτή στηρίζουν μια κορυφαία θεσμική επιλογή , αυτή του να έχουν οι εργαζόμενοι λόγο και άποψη για το μέλλον της επιχείρησης του Ελληνικού λαού , στην οποία έχουν την τιμή να εργάζονται. »

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v