Στις 17/5 η έκθεση "School & Office 2013"

Με 55 και πλέον εκθέτες θα διεξαχθεί η "School & Office 2013". Ξεκινά στις 17 Μαϊου και θα ολοκληρωθεί στις 20 Μαΐου. Πραγματοποιείται και φέτος με την πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου.

Στις 17/5 η έκθεση School & Office 2013
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της πρώτης έκθεσης "School & Office" που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, η "School & Office 2013" ανοίγει και φέτος τις πύλες της για να υποδεχθεί 55 και πλέον εκθέτες που δραστηριοποιούνται δυναμικά στην παραγωγή, εμπορία, εξαγωγή και εισαγωγή σχολικών ειδών, ειδών γραφής, αξεσουάρ και αναλωσίμων γραφείου, ευχετηρίων καρτών και ειδών δώρου.

Η Έκθεση πραγματοποιείται και φέτος με την πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου και θα στεγαστεί στον σύγχρονο και ανανεωμένο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου MEC Παιανίας από τις 17 έως και τις 20 Μαΐου 2013.

«Μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, φιλοδοξούμε να κάνουμε την “School and Office” θεσμό. Θέλουμε να δίνεται η ευκαιρία, μέσα από την Έκθεση, να αναδεικνύονται όλες οι δυνατότητες και οι εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να προσφέρει ο κλάδος μας, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των καταστημάτων, την τόνωση των πωλήσεων και την πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συναλλαγών», δήλωσε η κ. Χρηστίνα Λουζιώτη, πρόεδρος του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου. «Ο κλάδος μας συνεισφέρει σημαντικά και πολλαπλά στην εθνική οικονομία και ευελπιστούμε ότι αυτό θα αποτυπωθεί στη “School and Office 2013”, αφενός με τον αριθμό των εκθετών και επισκεπτών αφετέρου δε με τον όγκο των συμφωνιών και εμπορικών πράξεων».

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών από την περιφέρεια, ο Σύνδεσμος προσφέρει δωρεάν διανυκτερεύσεις και μεταφορά από και προς το Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας. Επιπλέον, η διοργανώτρια εταιρεία έχει αναλάβει τη δωρεάν μετακίνηση όλων των ενδιαφερομένων, από και προς το μετρό, με shuttle buses.

Τη διοργάνωση της “School & Office 2013” έχει αναλάβει η Agenda AE., που δραστηριοποιείται στο χώρο της επικοινωνίας, με πολυετή εμπειρία στην ολοκληρωμένη διαχείριση μεγάλων ελληνικών και διεθνών εκδηλώσεων.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης έχει ως ακολούθως:
Παρασκευή 17/5: 16.00-21.00
Σάββατο 18/5: 10.00-21.00
Κυριακή 19/5: 10.00-21.00
Δευτέρα 20/5: 10.00-20.00

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της έκθεσης “School & Office 2013” www.schoolandoffice.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v