Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Να αποφυλακιστούν ζητούν Γιώργος, Ανδρέας Κουρής

Την αποφυλάκισή τους, ζητούν ο εκδότης Γιώργος Κουρής και ο γιος του Ανδρέα σχεδόν μία εβδομάδα μετά την προφυλάκισή τους σχετικά με τη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών ύψους 1,5 εκατ. του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.

Να αποφυλακιστούν ζητούν Γιώργος, Ανδρέας Κουρής
Την αποφυλάκισή τους, ζητούν ο εκδότης Γιώργος Κουρής και ο γιος του Ανδρέα σχεδόν μία εβδομάδα μετά την προφυλάκισή τους σχετικά με τη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ του τηλεοπτικού σταθμού Alter.

Οι δύο προφυλακισθέντες κατέθεσαν αίτηση, μέσω των συνηγόρων τους, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών προσβάλλοντας ως άκυρο το ένταλμα για την προσωρινή τους κράτηση αφού όπως υποστηρίζουν στερείται αιτιολογίας ενώ παράλληλα δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις για την προφυλάκιση που προβλέπει ο νόμος ως προς το συγκεκριμένο αδίκημα.

Εντωμεταξύ, ως μάρτυρες υπεράσπισής τους κατέθεσαν ενώπιον της ανακρίτριας οι εκδότες Σταύρος Ψυχάρης και Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο κ. Ψυχάρης υποστήριξε οτι ο Γ. Κουρής ήταν και είναι μέτοχος του ΑΛΤΕΡ χωρίς όμως να έχει σχέση με τη διοίκηση του καναλιού.

Ο κ. Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στον Α. Κουρή υποστήριξε ότι ουδέποτε διαπίστωσε ανάμιξή του στις εταιρικές υποθέσεις του ΑΛΤΕΡ, όσο διάστημα εργαζόταν ο ίδιος στο κανάλι .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v