Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΕΚ:Απειλή σύλληψης για όλους τους προέδρους!

Για χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ συνελήφθη σήμερα ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της Ένωσης παραδόθηκε το πρωί στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

ΑΕΚ:Απειλή σύλληψης για όλους τους προέδρους!
Με συλλήψεις απειλούνται όλοι οι πρόεδροι της ΑΕΚ από το 2004 και εντεύθεν για χρέη της ΠΑΕ προς το Δημόσιο. Με παραγγελία του ο οικονομικός εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης ζητεί τη σύλληψη και την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος όσων διατέλεσαν πρόεδροι της ΑΕΚ , μετά το 2004 προκειμένου να λογοδοτήσουν για τις οφειλές της ομάδας προς το Δημόσιο.
 
Έτσι, εκτός από τον νυν πρόεδρο της ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος ήδη παραδόθηκε στις αρμόδιες αρχές, στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης φαίνεται ότι θα μπουν και οι πρώην πρόεδροι της ομάδας Ντέμης Νικολαΐδης, Γιώργος Κιντής, Νάσος Θανόπουλος και Σταύρος Αδαμίδης οι οποίοι βρέθηκαν στο «τιμόνι» της ΠΑΕ από το 2004 μέχρι τον Οκτώβριο του 2012.

Για τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ συνελήφθη σήμερα ο κ. Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της Ένωσης παραδόθηκε το πρωί στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη, σήμερα (21-3-2013) το πρωί, 54χρονος ημεδαπός, ως διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 170.865.122,00 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v