Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης Λ. Λαυρεντιάδη

Προσωρινά κρατούμενος θα παραμείνει ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της Proton.

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης Λ. Λαυρεντιάδη
Προσωρινά κρατούμενος θα παραμείνει ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, με το υπ' αρ. 1327/13 βούλευμά του, απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της Proton Bank.

Ο κ. Λαυρεντιάδης ζητούσε την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης, επικαλούμενος λόγους υγείας, αλλά και υποστηρίζοντας ότι η κράτησή του είναι παράνομη καθώς δεν είναι ύποπτος φυγής.

Ωστόσο, οι δικαστές είχαν άλλη άποψη και απέρριψαν την αίτησή του.

Εν τω μεταξύ, προθεσμία για τις αρχές Απριλίου έλαβε ο κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση εκδότης Αντώνης Δελατόλας. Ο κ. Δελατόλας κατηγορείται για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, καθώς εντοπίστηκαν 500.000 ευρώ από λογαριασμό στην Κύπρο, που φέρεται να έστειλε ο καταζητούμενος για την ίδια υπόθεση Π. Κυριακίδης στον κατηγορούμενο.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Δελατόλας το συγκεκριμένο ποσό προοριζόταν για πώληση μειοψηφικού πακέτου στην εφημερίδα "το Ποντίκι".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v