Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράταση για προσφορές σε ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ

Δύο εβδομάδες παράταση στις ημερομηνίες κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών για ΟΠΑΠ και ΔΕΠΑ έδωσε το ΤΑΙΠΕΔ με αφορμή τις αλλαγές στη διοίκηση. Νέα προθεσμία εκδήλωσης αρχικού ενδιαφέροντος και για τον Αστέρα.

Παράταση για προσφορές σε ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ
Παράταση δύο εβδομάδων για την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών για την απόκτηση των ΔΕΠΑ - ΔΕΣΦΑ και του ΟΠΑΠ έδωσε η διοίκηση του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ), ενώ για τις 29 Μαρτίου, αντί για τις 19 του μήνα, μετατίθεται η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Το ΤΑΙΠΕΔ, με αφορμή τις αλλαγές στη διοίκηση και τις παρατηρήσεις ενδιαφερομένων (όπως η ρωσική Gazprom), αποφάσισε να μεταθέσει κατά δύο εβδομάδες την ημερομηνία κατάθεσης προσφορών για τη ΔΕΠΑ.

Έτσι οι δεσμευτικές προσφορές θα υποβληθούν στα τέλη Απριλίου, αντί στις 12 Απριλίου (ΔΕΠΑ) και στις 5η Απριλίου (ΟΠΑΠ).

Η διοίκησή του ανακοίνωσε πως συμφώνησε με την Εθνική Τράπεζα (βασικό μέτοχο της Αστήρ Παλάς) να δώσει παράταση 10 ημερών για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση της χερσονήσου Μικρό Καβούρι της Βουλιαγμένης.

Η παράταση συνδέεται με το αυξημένο ενδιαφέρον «που εκδηλώνουν Έλληνες και διεθνείς επενδυτές».

Νέα προθεσμία εκδήλωσης αρχικού ενδιαφέροντος ορίζεται η 29η Μαρτίου, αντί της 19ης Μαρτίου που είχε αρχικά οριστεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v