Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καρφώνει Αναστασιάδη στην απολογία της η Τσέκου

"Πυρ" κατά του Θέμου Αναστασιάδη για τον οποίο δήλωσε απόλυτα βέβαιη ότι ήταν ο "κομιστής" του ροζ DVD άνοιξε κατά την απολογία της στο Τριμελές Εφετείο της Αθήνας η Εύη Τσέκου.

Καρφώνει Αναστασιάδη στην απολογία της η Τσέκου
"Πυρ" κατά του Θέμου Αναστασιάδη για τον οποίο δήλωσε απόλυτα βέβαιη ότι ήταν ο "κομιστής" του ροζ DVD άνοιξε κατά την απολογία της στο Τριμελές Εφετείο της Αθήνας η εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση της απόπειρας αυτοκτονίας του πρώην γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστου Ζαχόπουλου , Εύη Τσέκου.

Εν ολίγοις η Εύη Τσέκου υπέδειξε τον εκδότη της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" ως υπεύθυνο για την τροπή που έλαβε η υπόθεση ενώ υποστήριξε ότι εκείνος οδήγησε τον Χρ. Ζαχόπουλο να επιχειρήσει να δώσει τέλος στην ζωή του, τον Δεκέμβριο του 2007.

« Μας κατέστρεψε όλους η δημοσιογραφική αθλιότητα του Θέμου Αναστασιάδη. Σήμερα διώκεται από το ΣΔΟΕ. Κανείς δεν του έδωσε το δικαίωμα να διακινήσει αυτό το υλικό, να στείλει εμένα στη φυλακή και τον άλλο να αυτοκτονήσει. Ο ρόλος του «κομιστή» ήταν εγκληματικός και καταλυτικός» είπε η Εύη Τσέκου και πρόσθεσε: « Ο Χρ. Ζαχόπουλος ντροπιάστηκε γιατί αισθάνθηκε ότι ντρόπιασε τον πρωθυπουργό. Μπορεί να φοβόταν ότι θα μαθαίνονταν και άλλα πράγματα για τη θητεία του».

Στη συνέχεια της απολογίας της, η κατηγορούμενη περιέγραψε την επίσκεψή της στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας και υποστήριξε ότι ο Θέμος Αναστασιάδης την παγίδευσε προκειμένου να πάρει στα χέρια του το οπτικοακουστικό υλικό το οποίο και αντέγραψε εν αγνοία της.

Όπως επεσήμανε αιτία για την βιντεοσκόπηση προσωπικών τους στιγμών με τον Χρήστο Ζαχόπουλο ήταν, ο "στημένος" όπως είπε διαγωνισμός για την πρόσληψη 148 υπαλλήλων στο υπουργείο Πολιτισμού στο πλαίσιο του οποίου ο πρώην γ.γ. του υπουργείου την είχε διαβεβαιώσει ότι θα την "τακτοποιήσει".«Θα φροντίσω να μην αδικηθείς. Θα σε τακτοποιήσω, ο κόσμος να χαλάσει. Προφανώς εκείνος ήξερε ότι θα γίνουν παρεμβάσεις και αλλοιώσεις», είπε στους δικαστές η κατηγορούμενη. Η ίδια ωστόσο βλέποντας τη λίστα με τους επιτυχόντες διαπίστωσε ότι «δεν τηρήθηκαν ούτε τα προσχήματα» και πως η ίδια είχε μείνει εκτός ενώ την πρώτη θέση είχε κερδίσει η ανιψιά του Γ. Βουλγαράκη.

Αναφερόμενη στην βιντεοσκόπηση προσωπικών της στιγμών με τον πρώην γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού, η Εύη Τσέκου υποστήριξε ότι επρόκειτο για απερισκεψία και δήλωσε μετανιωμένη. «Δεν θα συγχωρήσω τον εαυτό μου. Το έχω μετανιώσει. Δεν έχει λογική. Το έκανα γιατί είχα τρελαθεί με όλα αυτά και ήθελα να κάνω κάτι να τον ενοχλήσω. Μέχρι τότε αισθανόταν άτρωτος. Δεν είχε πληγεί σε κάτι.. Ήθελα να έχω ένα αποδεικτικό στοιχείο.».

Εξάλλου οι ψίθυροι και για άλλη ερωτική σχέση του Χρ. Ζαχόπουλου με επίσης συμβασιούχο από τη Θεσσαλονίκη έδειχναν, όπως είπε η Εύη Τσέκου, πως «μοίραζε υποσχέσεις αλλού» και ότι η σχέση τους είχε ουσιαστικά τελειώσει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v