Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στέλνει εξώδικα από τη φυλακή η Β. Σταμάτη

Εξωδικο κατα του γείτονά της στο νεοκλασσικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου απέστειλε δια του συνηγόρου της η συζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου , Βίκυ Σταμάτη.

Στέλνει εξώδικα από τη φυλακή η Β. Σταμάτη
Εξώδικο κατα του γείτονά της στο νεοκλασσικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου απέστειλε δια του συνηγόρου της η συζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου , Βίκυ Σταμάτη.

Αιτία για το εξώδικο απετέλεσε εμφάνιση του κ. Μιχάλη Χαρίτου στην εκπομπή Σκαι στις 8 με τον Νίκο Ευαγγελάτο κατα την διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε λόγω της γειτνίασής του με το ζεύγος Τσοχατζόπουλου.

Συμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Βίκυ Σταμάτη στο εξώδικο , απώτερος στόχος του κ. Χαρίτου είναι να επιτυχει την δημευση του διαμερίσματός της ( σ.σ. έχει ήδη δημευθεί με απόφαση δικαστηρίου) προκειμένου να "το αποκτήσει σε μηδαμινή αξία μέσω πλειστηριασμού".

Όπως υποστηρίζει η κ. Σταμάτη , ο γείτονάς της απέκτησε τα διαμερίσματα που του ανήκουν στην Δ. Αρεοπαγίτου μέσω πλειστηριασμού "εκμεταλλευόμενος το οτι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν τοξικομανής και μάλιστα απεβίωσε εντός της οικίας του".

Τελος η Βίκυ Σταμάτη κατηγορεί τον κ. Χαρίτο ότι επέτρεψε σε τηλεοπτικά συνεργεία να μαγνητοσκοπήσουν το εσωτερικό του διαμερίσματός της και να τραβήξουν φωτογραφίες της ίδιας και του ανήλικου παιδιού της και μάλιστα πιθανολογεί ότι «έχετε διαπράξει και το αδίκημα της διάρρηξης του διαμερίσματός μου είτε κατά μόνας είτε σε συνεργασία με τους φωτογράφους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v