Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στους οικονομικούς εισαγγελείς ο Γ. Αγγελόπουλος

Ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων βρέθηκε εν νέου σήμερα, μετά τις εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο πρώην συνεργάτης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Γ. Αγγελόπουλος.

Στους οικονομικούς εισαγγελείς ο Γ. Αγγελόπουλος
Ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων βρέθηκε εν νέου σήμερα, μετά τις εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο πρώην συνεργάτης επί θεμάτων πληροφορικής του υπουργείου Οικονομικών επί υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κ. Γ. Αγγελόπουλος.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς σύμφωνα με πληροφορίες τον κάλεσαν εκ νέου καθώς από την κατάθεσή του στην Βουλή προέκυψε σύγχυση για το ποια λίστα εστάλη στην Αθήνα από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών και αν αυτή ήταν η ίδια με αυτή που είχε σταλεί αρχικά.

Ο Γ. Αγγελόπουλος, την περίοδο που συνεργαζόταν με το υπουργείο Οικονομικών φέρεται να έλαβε εντολή από τον τότε επικεφαλής τους οικονομικού επιτελείου να επεξεργαστεί τη λίστα, να εντοπίσει τους είκοσι μεγαλύτερους καταθέτες και να αθροίσει συνολικά το ποσό των καταθέσεων τους.

Καταθέτοντας στην Βουλή, ο κ. Αγγελόπουλος υποστήριξε ότι το αρχικό CD περιείχε ένα αρχείο Excel.

Ωστόσο σύμφωνα με την κατάθεση του υπαλλήλου του ΣΔΟΕ κ. Θ. Φλωράτου, ο οποίος ήταν ένας εκ των τριών υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών που παρέλαβαν τον περασμένο Δεκέμβριο την λίστα που ξαναέστειλε το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, το CD που εκείνος παρέλαβε είχε τέσσερα αρχεία, δύο σε PDF και δύο σε Excel.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v