Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Βουλή αποστέλεται το USB με τη λίστα Λαγκάρντ

Στη Βουλή προς ενημέρωση των βουλευτών αποστέλουν τις καταθέσεις και τα συμπληρωματικά στοιχεία που περιέχονται στη δικογραφία για τη λίστα Λαγκάρντ οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Στη Βουλή αποστέλεται το USB με τη λίστα Λαγκάρντ
Στη Βουλή προς ενημέρωση των βουλευτών αποστέλουν τις καταθέσεις και τα συμπληρωματικά στοιχεία που περιέχονται στη δικογραφία για τη λίστα Λαγκάρντ οι οικονομικοί εισαγγελείς Γ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης.

Παράλληλα αποστέλλουν στη Βουλή το USB που έχουν στα χέρια τους, ένα αντίγραφο και ένα εικονικό αντίγραφο που ζήτησαν να «κατασκευαστεί» από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Όπως διευκρινίζεται τα αντίγραφα που έφτιαξε η δίωξη δεν μπορούν να υποστούν αλλοίωση και επεξεργασία.

Εν τω μεταξύ οι εισαγγελείς θα συνεχίσουν την έρευνα για τα μη πολιτικά πρόσωπα.

Τις επόμενες ημέρες θεωρείται βέβαιο ότι θα καλέσουν- άγνωστο με ποια ιδιότητα- την συνεργάτιδα του κ. Διώτη που τον βοήθησε στην εγγραφή και στη συνέχεια διαγραφή του USB.

Παράλληλα οι εισαγγελείς επιθυμούν να λάβουν κατάθεση και από τον υπάλληλο που εργαζόταν στο γραφείο του κ. Παπακωνσταντίνου και που πλέον βρίσκεται στη Γερμανία.

Τη Δευτέρα έχει κληθεί να καταθέσει ως ύποπτη η σύμβουλος του κ. Παπακωνσταντίνου, η οποία τον βοήθησε να αντιγράφει και στη συνέχεια να διαγράψει το USB.

Τη λένε Γαλάτια Μανέ και καλείται ως ύποπτη για νόθευση εγγράφου.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v