Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Αλογοσκούφη - Γκαργκάνα το απόγευμα

Με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Ν. Γκαργκάνα θα συναντηθεί το απόγευμα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναμένεται ότι θα συζητηθούν τα θέματα που αφορούν στο ασφαλιστικό των τραπεζών.

Συνάντηση Αλογοσκούφη - Γκαργκάνα το απόγευμα
Με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Ν. Γκαργκάνα αναμένεται να συναντηθεί το απόγευμα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα τη συνάντηση αναμένεται να απασχολήσει η επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της ΕΚΤ, Ζαν Κλώντ Τρισέ στην Ελλάδα.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναμένεται να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν στο ασφαλιστικό των τραπεζών, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη για μία συνολική διευθέτηση του προβλήματος ναυαγεί.

Αυτό τουλάχιστον το μήνυμα στέλνει η ΟΤΟΕ αφού μελέτησε την πρόταση των τραπεζών που κατέθεσε χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών κ. Γιάννης Κωστόπουλος.

Τέλος, στην ίδια συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν και άλλα θέματα που αφορούν στην πορεία βασικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας.

Γ. Μαντ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v