Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΑΙΠΕΔ:Προχωρούν οι διαδικασίες για ΟΠΑΠ, Αστέρα

Εγκρίθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ το αρχικό σχέδιο της σύμβασης πώλησης του 33% των μετοχών της ΟΠΑΠ Α.Ε.στο πλαίσιο της Β’ Φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας

ΤΑΙΠΕΔ:Προχωρούν οι διαδικασίες για ΟΠΑΠ, Αστέρα
Το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) σε συνέχεια συνεδρίασης του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ανακοινώνει τα παρακάτω:

• Εγκρίθηκε το αρχικό σχέδιο της σύμβασης πώλησης του 33% των μετοχών της ΟΠΑΠ Α.Ε.στο πλαίσιο της Β’ Φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας. Το σχέδιο αυτό θα διανεμηθεί στους προεπιλεγέντες επενδυτές μαζί με την επιστολή διαδικασίας για τη Β’ Φάση του διαγωνισμού και θα οδηγήσει στην υποβολή δεσμευτικών οικονομικών προσφορών.

• Προχωρά η διαδικασία αξιοποίησης του ακινήτου «Αστέρα Βουλιαγμένης». Συγκεκριμένα, συμφωνήθηκε το ποσοστό επί του τιμήματος που θα λάβουν η Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ, αντίστοιχα, από την αξιοποίηση του ακινήτου, γεγονός που επιταχύνει τη διαδικασία της αξιοποίησής του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day η Εθνική Τράπεζα θα λάβει το 80% των εσόδων από την αξιοποίηση του συγκροτήματος και το ΤΑΙΠΕΔ το υπόλοιπο 20%.

• Ενημερώθηκε για την παραίτηση του μέλους του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, κας Ελένης Παπακωνσταντίνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v