Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμπαράσταση Ρουπακιώτη σε δικαστές για μειώσεις

Την συμπαράστασή του στους δικαστές εξέφρασε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα 50 χρόνια λειτουργίας της Διοικητικής Δικαιοσύνης , ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης.

Συμπαράσταση Ρουπακιώτη σε δικαστές για μειώσεις
Την συμπαράστασή του στους δικαστές εξέφρασε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα 50 χρόνια λειτουργίας της Διοικητικής Δικαιοσύνης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης.

Όπως τόνισε ο κ. Ρουπακιώτης συμμερίζεται τα δίκαια αιτήματα των δικαστών αλλά επεσήμανε την σημασία και την αναγκαιότητα στήριξης των θεσμών στην συγκεκριμένη συγκυρία. «Χάσαμε αλλά δεν πρέπει να χαθούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πάντως πως έχει βαθιά πίστη στους δικαστές πως παρά την πικρία τους θα στηρίξουν τους θεσμούς.

Αποστάσεις από τους συναδέλφους του των ποινικών και διοικητικών δικαστηρίων που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις, κράτησε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Κων. Μενουδάκος ο οποίος υποστήριξε πως αν και καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες χωρίς αντίκρισμα, εντούτοις, όπως είπε, δεν δικαιολογείται να έχουν παραιτηθεί από την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων των πολιτών.

Πιο "επιθετικός" εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών Γιώργος Φαλτσέτος ο οποίος είπε πως η κυβερνητική πλειοψηφία έδειξε αδιάλλακτη στάση απέναντι στους δικαστές με αποτέλεσμα οι μισθοί τους να έχουν «λεηλατηθεί» από το τελευταίο μνημόνιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v