Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαψεύδει τον Παπακωνσταντίνου ο Καπελέρης

Διαψεύδει τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης, σε συμπληρωματικό υπόμνημα που υπέβαλε στους οικονομικούς εισαγγελείς.

Διαψεύδει τον Παπακωνσταντίνου ο Καπελέρης
Διαψεύδει τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης.

Σε συμπληρωματικό υπόμνημα που υπέβαλε στους οικονομικούς εισαγγελείς, ο κ. Καπελέρης επαναλαμβάνει ότι ουδέποτε έλαβε εντολή να διερευνήσει τα ονόματα που περιέχονται στην "λίστα Λαγκάρντ".

"Δεν πήρα ποτέ εντολή να διενεργήσω έρευνα. Για οποιαδήποτε ενέργεια στο ΣΔΟΕ απαιτείται έγγραφη εντολή στην υπηρεσία η οποία δεν δόθηκε ποτέ. Ο κ. Παπακωνσταντίνου μου ζήτησε να κάνω το φορολογικό προφίλ κάποιων ονομάτων που περιλαμβάνονταν στην λίστα. Αυτό δεν είναι έλεγχος."

Ο κ. Καπελέρης προσκόμισε στους εισαγγελείς και δημοσίευμα της εφημερίδας "Guardian", στην οποία ο κ. Παπακωνσταντίνου δηλώνει ότι οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Διώτης και Καπελέρης εσκεμμένα παρέβησαν τα καθήκοντά τους και δεν διερεύνησαν την λίστα καθώς "φοβήθηκαν" τα ονόματα που περιλαμβάνονται σε αυτή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v