Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η δίκη του Κ. Βαξεβάνη

Για την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου, αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο η δίκη του εκδότη του περιοδικού Hot Doc Κώστα Βαξεβάνη, κατηγορούμενου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η δίκη του Κ. Βαξεβάνη
Προκειμένου να καταρτιστεί η λίστα με τους μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη η δίκη του από το αυτόφωρο, ενώπιον του οποίου κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων εξαιτίας της δημοσιοποίησης της αποκαλούμενης λίστας Λαγκάρντ.

Όπως επισήμανε ο συνήγορός του, Χάρης Οικονομόπουλος, στο δικαστήριο, υπάρχουν πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα, αλλά έχουν πρόθεση να καταθέσουν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης του Κ. Βαξεβάνη.

Συνήγορος του δημοσιογράφου είναι και ο Ν. Κωσταντόπουλος, ο οποίος διευκρίνισε στο δικαστήριο ότι πρόθεση της υπεράσπισης είναι να αναδειχθεί και η πολιτική διάσταση της υπόθεσης.

Με τη σειρά του, ο Κ. Βαξεβάνης επανέλαβε ότι η λίστα παρέμεινε επί δύο χρόνια αναξιοποίητη, ενώ κατηγόρησε την εισαγγελία για επιλεκτικές παρεμβάσεις, καθώς όπως είπε, όταν πριν από λίγες μέρες Τα Νέα δημοσίευσαν λίστα με φορολογικά στοιχεία καλλιτεχνών ουδείς παρενέβη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v