Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο έργα για την ψηφιακή αναβάθμιση των Ταμείων

Δύο έργα πληροφορικής στρατηγικής σημασίας για το χώρο της κοινωνικής ασφάλισης προωθούνται από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Δύο έργα για την ψηφιακή αναβάθμιση των Ταμείων
Έργα πληροφορικής στρατηγικής σημασίας για το χώρο της κοινωνικής ασφάλισης προωθούνται από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.
 
Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Οκτωβρίου 2012 ολοκληρώθηκε η υποβολή των προσφορών για την υλοποίηση του έργου «Κωδικοποίηση της Νομοθεσίας επιλεγμένων Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης αρμοδιότητας Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων» συνολικού προϋπολογισμού 2.145.000,00 ευρώ, που διενεργείται με κριτήριο τη διαδικασία ανοικτού διεθνή διαγωνισμού και χρηματοδοτείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ», ενώ στις 23 Οκτωβρίου 2012 ολοκληρώθηκε η υποβολή προσφορών για το έργο «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για τη Στρατηγική Ανάπτυξη της Κοινωνικής Ασφάλισης» συνολικού προϋπολογισμού 1.782.915,00 ευρώ που χρηματοδοτείται μέσω του ΕΠ «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ».

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας οι ενώσεις εταιρειών που υπέβαλαν προσφορά:

α) για το έργο «Κωδικοποίηση της Νομοθεσίας επιλεγμένων Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης αρμοδιότητας Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων» είναι:
1. ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
2. ERNST & YOUNG A.E
3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
4. Σ.Ν.ΣΑΓΙΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε-ΕΝΕΚΑ Ε.Π.Ε
5. ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ EPLO-KPMG ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε

β) για το έργο «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για τη Στρατηγική Ανάπτυξη της Κοινωνικής Ασφάλισης» είναι:
1. ALTEC INTEGRATION A.E. – QUALITY & RELIABILITY A.E. – TELENAVIS HELLAS A.E.
2. PRICEWATERHOUSE BUSINESS SOLUTIONS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΑΙΝΟΟΥΧΑΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Σημειώνεται, ότι στις 30 Οκτωβρίου 2012 εκπνέει και η προθεσμία για την υποβολή προσφορών για ένα ακόμη έργο την υλοποίηση του οποίου έχει αναλάβει η Η.ΔΙ.Κ.Α και αφορά στην «Ψηφιοποίηση Ασφαλιστικής Νομοθεσίας και Παροχών» συνολικού προϋπολογισμού 1.948.020,00 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ε.Π. «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ».

Σε μια τόσο κρίσιμη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, η Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε προωθεί συστηματικά, μια σειρά δράσεων που θα συμβάλλουν στην μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό των φορέων κοινωνικής ασφάλισης και της υγείας δίνοντας αναπτυξιακή ώθηση και στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα που πλήττονται αυτή την περίοδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v