Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράλληλη έρευνα στην Κύπρο για Άκη

Παραλληλη έρευνα για τα τα παρακλάδια της " μίζας"που κατηγορείται οτι έλαβε ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος από τις συμβάσεις των εξοπλιστικών συστημάτων " ανοιξε΄" και στην Κύπρο.

Παράλληλη έρευνα στην Κύπρο για Άκη
Παραλληλη έρευνα για τα τα παρακλάδια της "μίζας" που κατηγορείται οτι έλαβε ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος από τις συμβάσεις των εξοπλιστικών συστημάτων "άνοιξε" και στην Κύπρο.

Αντικείμενο της έρευνας ο ρόλος του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Μεγαλονήσου Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη και του Al Zayad Fouad στις δραστηριότητες των οποίων αναφέρθηκε ο εξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου Νίκος Ζήγρας.

Ηδη οι αρχές τις Κύπρου απήυθυναν αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις ελληνικές δικαστικές αρχές ζητώντας όσα στοιχεία περιλαμβάνονται στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τους δύοι κύπριους.

Υπενθυμίζεται οτι μετα τα όσα ισχυρίστηκε σε βάρος του ο Νίκος Ζήγρας για εμπλοκή σε "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος" ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης προσέφυγε στην Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή σε βάρος του.

Εν τω μεταξύ, λίγες μόλις ημέρες μετα την απολογία της , μετα το πέρας της οποίας αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, ο ανακριτής Γ. Μαλλής δέσμευσε δυο ακίνητα της πρώην συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου κ. Γκ. Μόλτεναουερ στην Πελοπόννησο και την Εύβοια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v