Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώνεται η ανάκριση για Τσοχατζόπουλο

Ολοκληρώθηκε, επί της ουσίας, η ανάκριση για την υπόθεση του "μαύρου χρήματος" που στήθηκε γύρω από τα εξοπλιστικά προγράμματα με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Ολοκληρώνεται η ανάκριση για Τσοχατζόπουλο
Ολοκληρώθηκε, επί της ουσίας, η ανάκριση για την υπόθεση του "μαύρου χρήματος" που στήθηκε γύρω από τα εξοπλιστικά προγράμματα με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Τις προσεχείς δέκα ημέρες ο ανακριτής αναμένεται να ολοκληρώσει κάποια διαδικαστικά ζητήματα και να εξετάσει μερικούς μάρτυρες που έχουν προτείνει οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι και εν συνεχεία θα κηρύξει το πέρας της ανάκρισης, έξι μήνες μετά την έναρξή της.

Βεβαίως η υπόθεση" Τσοχατζόπουλος" δεν τελειώνει εδώ καθώς αμέσως μόλις διαβιβάσει τη δικογραφία στον εισαγγελέα, ο ανακριτής κ. Γαβριήλ Μαλλής θα ξεκινήσει την διερεύνηση των δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί για τις συνδεόμενες υποθέσεις των υποβρυχίων αλλά και των TORM1.

Εν τω μεταξύ ελεύθερη χωρίς να τις επιβληθούν περιοριστικοί όροι αφέθηκε μετά την συμπληρωματική της απολογία στον ανακριτή γνωστή δικηγόρος η οποία κατηγορείται για συμμετοχή στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος καθώς για δεδομένο χρονικό διάστημα εκπροσωπούσε μία από τις εταιρείες που εμφανίζονται στην διαδρομή του "μαύρου χρήματος", την Nobilis.

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή και ο επιχειρηματίας Φώτης Αρβανίτης ο οποίος εμφανίζεται να εμπλέκεται σε αγοραπωλησίες ακινήτων.

Στον κ. Αρβανίτη επεβλήθη εγγύηση 40.000 ευρώ καθώς και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v