Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές κορυφής στο ΣΔΟΕ

Σε αλλαγές προσώπων στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος προχωρά το υπουργείο Οικονομικών. Ειλημμένες οι αποφάσεις απομάκρυνσης των Ν. Λέκκα και Ν. Παναγιωτόπουλου.

Αλλαγές κορυφής στο ΣΔΟΕ
Σε αλλαγές προσώπων στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.

Λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των αρμοδιοτήτων του ΣΔΟΕ από τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη και ενώ το πολιτικό σκηνικό έγινε άνω κάτω από τη διαρροή πληροφοριών με τις περιβόητες λίστες, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κλειδώσει αποφάσεις για απομάκρυνση δύο εκ των κορυφαίων στελεχών του Σώματος. Πρόκειται για τον Διευθυντή Σχεδιασμού και Ελέγχων Νίκο Λέκκα και τον επικεφαλής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Οι πληροφορίες περί επικείμενων αντικαταστάσεων είχαν θορυβήσει στελέχη του ΣΔΟΕ από τα μέσα της εβδομάδας ενώ επίσημα από το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ανακοίνωση.

Πληροφορίες εντάσσουν τις αλλαγές προσώπων σε ένα ευρύτερο σχέδιο αναδιάρθρωσης του ΣΔΟΕ το οποίο καλείται αυτή την περίοδο να διαχειριστεί θέματα που -όπως φάνηκε τις προηγούμενες ημέρες- μπορεί να προκαλέσουν πολιτικό σεισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v