Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατέθεσαν στην εισαγγελέα Ζωγραφάκης -Λιβανός

Κατέθεσαν στην εισαγγελέα πρωτοδικών Γιώργος Ζωγραφάκης και Ιωσήφ Λιβανός, οι οποίοι εμπλέκονται στη δικογραφία στην οποία αναφέρονται οι πρώην υπουργοί Μ. Λιάπης, Γ. Βουλγαράκης και Ευ. Μεϊμαράκης.

Κατέθεσαν στην εισαγγελέα Ζωγραφάκης -Λιβανός
Κατέθεσαν στην εισαγγελέα πρωτοδικών Γιώργος Ζωγραφάκης και Ιωσήφ Λιβανός, οι οποίοι εμπλέκονται στη δικογραφία στην οποία αναφέρονται οι πρώην υπουργοί Μ. Λιάπης, Γ. Βουλγαράκης καθώς και ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης, ως ενεχόμενοι σε υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Οι δυο επιχειρηματίες κατέθεσαν υπό άκρα μυστικότητα και φέρονται να προσκόμισαν και σχετικά έγγραφα στην εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ, ο Α. Λυκουρέζος, συνήγορος της Ρ. Σκαφτούρα, συζύγου του επιχειρηματία Γ. Καρούζου, ο οποίος εμπλέκεται επίσης στη δικογραφία, δήλωσε «Εδώ και έξι μήνες ο Γιάννης Καρούζος έχει εξαφανιστεί, γεγονός που προκαλεί εντύπωση. Δεν έχει επικοινωνήσει ούτε με τα παιδιά του.

Η κ. Σκαφτούρα από την πρώτη στιγμή υπήρξε κατηγορηματική ότι κανένας από τα πολιτικά πρόσωπα και ιδίως ο Β. Μεϊμαράκης που είχαν αυτή τη σχέση, δεν είχε ανάμειξη με αυτά που καταγγέλλουν Λιβανός και Ζωγραφάκης. Η ίδια γνωρίζει ότι η υπόθεση ελέγχεται από το ΣΔΟΕ και την εισαγγελία και θα περιμένει τη δικαστική πορεία της, είναι ήσυχη με τη συνείδησή της, καθαρή, ότι δεν έχει τρέξει τίποτα το μη νόμιμο και ελπίζει ότι η δικαιοσύνη θα δώσει τις πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v