Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κριτική Σαχινίδη για την διαπραγμάτευση

Να σταματήσει να παίζεται το παιχνίδι ότι η ΝΔ μπορεί να κάνει καλύτερες διαπραγματεύσεις από αυτές που έκανε το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο κ. Σαχινίδης από το κεντρικό δελτίο του Mega.

Κριτική Σαχινίδη για την διαπραγμάτευση
Να σταματήσει να παίζεται το παιχνίδι ότι η ΝΔ μπορεί να κάνει καλύτερες διαπραγματεύσεις από αυτές που έκανε το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο κ. Φ. Σαχινίδης από το κεντρικό δελτίο του Mega.

«Είμαι πεπεισμένος ότι κάποια υπουργεία δεν έχουν ανταποκριθεί στις περιστάσεις και τις δεσμεύσεις, και το βάρος πέφτει στους μισθούς και στις συντάξεις», δήλωσε ο κ. Σαχινίδης απαντώντας στην κριτική κύκλων του υπουργείου οικονομικών.

Είχαμε πάρει ένα αρχικό κατάλογο για μέτρα που είχε μια κατανομή δηλαδή 6 δισ. μισθούς, ένα δισ. από επιδόματα και τα υπόλοιπα 4,5 δισ. από παρεμβάσεις με δημοσιονομικό αποτέλεσμα, δήλωσε.

Ένα θέμα είναι η ενημέρωση και ένα άλλο θέμα η ανατροπή στην εσωτερική κατανομή των μέτρων, συμπλήρωσε. Προσβάλει την νοημοσύνη των τηλεθεατών και εμένα προσωπικά η είδηση ότι δόθηκε η λίστα με τα 11,5 δισ. ανέφερε ο κ. Σαχινίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v