Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Merkel: Δεν θα υπάρχει απόφαση την Παρασκευή

Δεν θα πρέπει να αναμένονται αποφάσεις για την Ελλάδα την Παρασκευή, δήλωσε η Άγκελα Μέρκελ, αναφερόμενη στη συνάντησή της με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Τον Οκτώβριο κρίνεται η δόση.

Merkel: Δεν θα υπάρχει απόφαση την Παρασκευή
Δεν θα πρέπει να αναμένονται αποφάσεις για την Ελλάδα την Παρασκευή, δήλωσε η Άγκελα Μέρκελ, αναφερόμενη στη συνάντησή της με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. "Θα πρέπει να περιμένουμε την έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα", σημείωσε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε το πρωϊ της Τετάρτης, υπογράμμισε ότι δεν θα υπάρξει απόφαση για τη βοήθεια στην Ελλάδα πριν από τον Οκτώβριο, μετέδωσε το Bloomberg.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Simon O'Connor απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη συνάντηση Γιούνκερ - Σαμαρά. Ο εκπρόσωπος παρέπεμψε για μία ακόμα φορά στην επιστροφή του κλιμακίου της τρόικας στην Αθήνα στις αρχές Σεπτεμβρίου, αναφέροντας ότι η έκθεση που θα συντάξει για την πορεία εφαρμογής του δεύτερου δημοσιονομικού προγράμματος «θα αποτελέσει τη βάση των συμπερασμάτων του Eurogroup σχετικά με την Ελλάδα».

«Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο για την Ελλάδα στη φάση αυτή», τόνισε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v