Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στον Άρειο Πάγο 1.014 ονόματα συνταξιούχων μαϊμού

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκαν σήμερα από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση νέα στοιχεία για «μαϊμού» συντάξεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται κατά απόλυτη προτεραιότητα.

Στον Άρειο Πάγο 1.014 ονόματα συνταξιούχων μαϊμού
Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκαν σήμερα από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση νέα στοιχεία για «μαϊμού» συντάξεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται κατά απόλυτη προτεραιότητα .

Τα στοιχεία περιέχονται σε ψηφιακό αρχείο και πρόκειται για 1.014 ονόματα συνταξιούχων του ΟΓΑ, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν στην τελευταία απογραφή.

Προσεχώς, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αναμένεται να ελέγξει κάθε μία περίπτωση ξεχωριστά και εν συνεχεία θα διαβιβάσει τα ευρήματα στις κατα τόπους εισαγγελίες , προκειμένου να σχηματιστούν δικογραφίες σε βάρος των «μαϊμού» συνταξιούχων.

Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να εντοπιστούν και να παραπεμφθούν, άμεσα, σε δίκη τόσο οι «μαϊμού» συνταξιούχοι και δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων, όσο και οι επίορκοι υπάλληλοι ζημιώνοντας με εκατομμύρια ευρώ το ελληνικό δημόσιο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι για τις περιπτώσεις αυτές που έχουν εντοπιστεί και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα έχει ανασταλεί, από τον Μάιο του 2011, η καταβολή των συντάξεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v