"Κάλυψη" σε Θ. Αναστασιάδη από Ανδριανό, Αγγέλου

"Κάλυψη" στον εκδότη Θ. Αναστασιάδη παρείχαν καταθέτοντας στην δίκη για την απόπειρα εκβίασης του πρώην γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού, οι στενοί συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή κ. Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Αγγέλου.

Κάλυψη σε Θ. Αναστασιάδη από Ανδριανό, Αγγέλου
"Κάλυψη" στον εκδότη της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" Θέμο Αναστασιάδη παρείχαν καταθέτοντας στην δίκη για την απόπειρα εκβίασης του πρώην γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού Χρ. Ζαχόπουλου, οι στενοί συνεργάτες του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή κ. Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Αγγέλου.

"Ο Θέμος Αναστασιάδης ουδέποτε μου ζήτησε αντάλλαγμα όταν μου παρέδωσε το DVD", είπε ο κ. Ανδριανός υποστηρίζοντας οτι ο ίδιος ενημέρωσε επί του θέματος τον κ. Αγγέλου και εν συνεχεία έφυγε για το εξωτερικό.

Ως προς το επίμαχο DVD, το είδε όπως είπε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του κ. Ζαχόπουλου . "Δεν παρουσίαζε κανένα ενδιαφέρον για την κυβέρνηση την οποία την απασχολούσε μόνο έαν υπήρχε πρόβλημα στις αρμοδιότητες και στην διαχείριση εξουσίας".

Σε ανάλογη γραμμή κινήθηκε και η κατάθεση του διευθυντή του γραφείου του τότε πρωθυπουργού κ. Γιάννη Αγγέλου ο οποίος χαρακτήρισε την παράδοση του υλικού από τον Θ. Αναστασιάδη στο Μέγαρο Μαξίμου "δεοντολογική".

Ο χαρακτηρισμός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Εύης Τσέκου. "Εξίσου, δεοντολογική ήταν και η δημοσίευση των φωτογραφιών από το βίντεο στο «Πρώτο Θέμα» όταν ο κ. Ζαχόπουλος χαροπάλευε στην κλινική;», είπε η κατηγορουμένη.

"Αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο", απάντησε ο κ. Αγγέλου. Ο ίδιος πάντως δήλωσε έκπληκτος από την απόπειρα του Χρ. Ζαχόπουλου να θέσει τέλος στη ζωή του. "Mπορεί να είχε αγωνία για την δημοσιοποίηση του υλικού, αλλά, δεν έδειχνε ότι είχε φτάσει σε τέτοια όρια", είπε.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Σπύρος Κλαδάς, ο οποίος αποσυνέδεσε πλήρως έρευνα για ποσό 5 εκατομμυρίων που διενεργούσε το ΣΔΟΕ για υπόθεση στην οποία φέρετο να εμπλέκεται ο Θ. Αναστασιάδης, με την παράδοση του DVD από τον δημοσιογράφο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v