Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EETT: Ενδιαφέρον από Cosmote για φάσμα GSM

Πρόθεση της ΕΕΤΤ, αποτελεί η δημοπράτηση του τελευταίου αδιάθετου φάσματος GSM. Ως βασικός ενδιαφερόμενος, εμφανίζεται η Cosmote, ενώ το φάσμα ίσως διεκδικήσει και η Stet Hellas, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να κρίνεται αναγκαίο.

EETT: Ενδιαφέρον από Cosmote για φάσμα GSM
Το τελευταίο μέρος του αδιάθετου φάσματος GSM προτίθεται να δημοπρατήσει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στο προσεχές διάστημα.

Πρόκειται για την φασματική περιοχή 2x5 ΜΗz, με βασικό ενδιαφερόμενο την Cosmote που υπενθυμίζεται ότι έχει μόνο συχνότητες της φασματικής περιοχής DCS. Το φάσμα μπορεί επίσης να διεκδικήσει η Stet Hellas, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να κρίνεται αναγκαίο. Στελέχη της Q Telecom αναφέρουν ότι δεν ενδιαφέρονται και δεν θα διεκδικήσουν το συγκεκριμένο φάσμα ενώ η Vodafone έχει ήδη αγοράσει το μέγιστο δυνατό φάσμα.

Η ΕΕΤΤ προσδοκά να συγκεντρώσει μεγάλο ποσό από τη συγκεκριμένη δημοπρασία καθώς πρόκειται για το τελευταίο κομμάτι. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί εάν υπήρχαν περισσότεροι του ενός διεκδικητές, γεγονός που δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί. Στελέχη πάντως της Cosmote δηλώνουν ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη σχετική απόφαση συμμετοχής στη δημοπρασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v