Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ελλάδα επιταχύνει τις ιδιωτικοποιήσεις -FT

Η νέα κυβέρνηση σκοπεύει να επιταχύνει τις ιδιωτικοποιήσεις ώστε να πείσει τους διεθνείς πιστωτές και «αυτό θα μπορούσε να σημαίνει και «σκληρές» ιδιωτικοποιήσεις, όπως η ΔΕΗ δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος στους FT.

Η Ελλάδα επιταχύνει τις ιδιωτικοποιήσεις -FT
Η νέα κυβέρνηση συνασπισμού της Ελλάδας σκοπεύει να επιταχύνει τις ιδιωτικοποιήσεις και τα άλλα διαρθρωτικά μέτρα ώστε να πείσει τους διεθνείς πιστωτές και «αυτό θα μπορούσε να σημαίνει και «σκληρές» ιδιωτικοποιήσεις, όπως για παράδειγμα η ΔΕΗ» δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος στους Financial Times.

«Σκοπεύουμε να δώσουμε μεγάλη έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις για να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα αλλάζει,» δήλωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος, που αρνήθηκε να κοινοποιηθούν τα στοιχεία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Kerin Hope από την Αθήνα, ο αξιωματούχος δήλωσε επίσης ότι έξι προγραμματισμένες πωλήσεις που έχουν παγώσει στο τελευταίο τρίμηνο εξαιτίας των εκλογικών αναμετρήσεων πρόκειται να επιταχυνθούν, ενώ δύο επιπλέον, του ΟΣΕ και της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, πιθανόν να προστεθούν στην λίστα με τις προτεραιότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v