Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελληνική υπόθεση τα European Business Awards

Για πρώτη φορά 30 Ελληνικές εταιρίες βραβεύονται ως National Finalists των European Business Awards, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ελληνική υπόθεση τα European Business Awards
Για πρώτη φορά 30 Ελληνικές εταιρίες βραβεύονται ως National Finalists των European Business Awards, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Η RSM Stylianou, αρωγός και χορηγός των European Business Awards για 6η συνεχή φορά, ανακοινώνει τις Ελληνικές εταιρίες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού οι οποίες είναι:

AirTickets.gr, Athens International Airport, Atlanta, Attikes Diadromes, Beetroot Chipita, COSMOTE, Vikos (Epirotiki Bottling Company), FAGE Dairy Industry, Gaea Products, GainJet Aviation, GLOBO, Hygeia Hospital, ICAP Group, Intralot, Kafkas LAMDA Hellix, Masoutis, Mega Disposables, MYTILINEOS Holdings, Nireus, PepsiCo Tasty Foods, Pharmathen, Plaisio Computers, Power Health Hellas, PrinTec Group, SELONDA AQUACULTURE, Ta Mylelia Water Mill, Xerox Hellas, JOTIS.

Οι «National Finalists» επιλέχθηκαν μεταξύ των συμμετεχόντων που εισηγήθηκε η RSM Stylianou και πληρούσαν τα αυστηρά ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια της επιτροπής αξιολόγησης. Στην ομάδα των υποστηρικτών και της κριτικής επιτροπής των ΕΒΑ έχουν συμπεριληφθεί σημαντικά ονόματα όπως ο Yves Leterme, Πρωθυπουργός του Βελγίου, Karel De Gucht, ευρωπαίος Επίτροπος για το εμπόριο, Jose Maria Aznar, πρώην Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Wim Kok, πρώην Πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Gilbert Ghostine, Διευθύνων Σύμβουλος της «Diageo Continental Europe» και ο καθηγητής Gilbert Lenssen, Πρόεδρος της ευρωπαϊκής ακαδημίας για τις επιχειρήσεις στην κοινωνία. Το υψηλό προφίλ των βραβείων ενισχύεται με την ευρεία κάλυψη από τα διεθνή ΜΜΕ. Ενδεικτικά αναφέρονται: CNN, Wall Street Journal, Financial Times, ABC, Financial Mail on Sunday, Rcezspospolita, Euronews, μεταξύ πολλών άλλων.

Ο διαγωνισμός-θεσμός για την πανευρωπαϊκή επιχειρηματικότητα, θα κορυφωθεί με την τελετή απονομής τον Απρίλιο του 2013 και αφού αξιολογηθούν εκ νέου οι επιλαχόντες σε επόμενα στάδια. Τον Σεπτέμβριο θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού όπου θα βραβευτούν οι National Champions.

Η RSM Stylianou, αποτελεί μέλος της RSM International, του έκτου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, με παρουσία σε 93 χώρες.

Η RSM είναι ένας στρατηγικός συνεργάτης για δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με τοπικό και διεθνή προσανατολισμό που αναζητούν ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v