Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς: Συνιστώσες της γκρίνιας ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα σκληρή επίθεση έκανε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αλαζονεία και τόνισε ότι γύρω από τη Ν.Δ. συσπειρώνονται όσοι θέλουν ευρώ και ανάπτυξη.

Σαμαράς: Συνιστώσες της γκρίνιας ο ΣΥΡΙΖΑ
Νέα, σκληρή επίθεση έκανε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για αλαζονεία, ενώ τόνισε ότι «μέρα με την ημέρα πυκνώνουν οι δυνάμεις που στοιχίζονται γύρω μας για να αποτρέψουμε την καταστροφή και να ανοίξουμε τον δρόμο για την ανάπτυξη της χώρας».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντ. Σαμαράς υποστήριξε ότι «δεν έχουν ένα πρόσωπο, έχουν πολλά πρόσωπα. Είναι ομοσπονδία από συνιστώσες αριστερών ομάδων. Που ξεκινάνε από τη νεκρανάσταση του σφυροδρέπανου και φτάνουν μέχρι την αναρχία».

Πρόσθεσε ότι «είναι ο φόβος που τους έκανε να μη θέλουν τη συμμετοχή τους σε μια κυβέρνηση για το καλό της χώρας. Παρόλο που αυτή ήταν η εντολή του λαού» και επανέλαβε ότι «είναι συνασπισμός από συνιστώσες της γκρίνιας. Αλλά όχι κόμμα ευθύνης. Εκτονώνουν τη διαμαρτυρία. Αλλά είναι ανίκανοι να βγάλουν τη χώρα από την κρίση».

Στην ομιλία του, ο Αντ. Σαμαράς είπε ότι οι δυνάμεις που σπρώχνουν την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη θέλουν να παραμείνουμε κολλημένοι σε ένα παρελθόν που χρεοκόπησε, στον κρατισμό και στο λαϊκισμό.

Υποστήριξε ότι μέρα με την ημέρα πυκνώνουν οι δυνάμεις που στοιχίζονται γύρω από τη Ν.Δ. για να αποτραπεί η καταστροφή και να ανοίξει ο δρόμος για την ανάπτυξη της χώρας.

«Μέρα με τη μέρα στρέφονται σε μας, όλο και περισσότεροι που ψήφισαν διαφορετικά στις 6 Μαΐου.Αυτή η συσπείρωση γίνεται και στη βάση και σε όλη την ενδιάμεση κλίμακα και στην κορυφή. Και πρώτος εγώ δείχνω έμπρακτα ότι μπροστά στο καλό του τόπου βάζω το 'εμείς' πάνω απ’ όλα. Βάζω την προστασία της Ελλάδας πιο ψηλά από οποιαδήποτε άλλη σκέψη», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v