Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο μικροσκόπιο του ανακριτή για Άκη τα υποβρύχια

Οι δικογραφίες για τα εξοπλιστικά προγράμματα και συγκεκριμένα για τα αντιπυραυλικά συστήματα Tor M1 και τα υποβρύχια βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

Στο μικροσκόπιο του ανακριτή για Άκη τα υποβρύχια
Οι δικογραφίες για τα εξοπλιστικά προγράμματα και συγκεκριμένα για τα αντιπυραυλικά συστήματα Tor M1 και τα υποβρύχια βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή ο οποίος διενεργεί ανάκριση για την υπόθεση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο.

Λόγω του τεράστιου όγκου της δικογραφίας ορίστηκε και έτερος ανακριτής , ο κ. Σταυρόπουλος, ο οποίος θα συνεπικουρεί τον κ. Μαλλή.

Εν τω μεταξύ, τα στοιχεία που έχουν κατασχεθεί από τα σπίτια των κατηγορουμένων αλλα και οι σημειώσεις-ημερολόγιο του πρωην υπουργού που βρέθηκαν στο γραφείο του στην Κόμνα Τράκα αναμένεται να δρομολογήσουν εξελίξεις καθώς, όπως επισημαίνουν δικαστικές πηγές "αποδεικνύουν την διασύνδεση που υπάρχει μεταξύ των κατηγορουμένων αλλα και οτι γνώριζαν πως τελούσαν εγκληματικές πράξεις".

Προσεχώς οι κ. Μαλλής και Σταυρόπουλος, αναμένεται να απευθύνουν νέα αιτήματα δικαστικής συνδρομής, να ζητήσουν περαιτέρω άνοιγμα λογαριασμών αλλά και να ερευνήσουν τα Ε9 των εμπλεκομένων.

Συμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται οι ανακριτικές αρχές να προχωρήσουν σε δέσμευση και άλλων περιουσιακών στοιχείων πλην του ακινήτου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ ζητούμενο είναι η ανάκριση να ολοκληρωθεί εντός τετραμήνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v