Κάποιοι έθεσαν το συμφέρον πάνω από τη χώρα

Η χώρα οδεύει σε εκλογές υπό πολύ άσχημες συνθήκες γιατί κάποιοι έθεσαν πάνω από τη χώρα το κομματικό συμφέρον, δήλωσε μετά τη σύσκεψη των αρχηγών υπό τον Κ. Παπούλια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κάποιοι έθεσαν το συμφέρον πάνω από τη χώρα
Η χώρα οδεύει σε εκλογές υπό πολύ άσχημες συνθήκες γιατί κάποιοι έθεσαν πάνω από τη χώρα το κομματικό συμφέρον, δήλωσε μετά τη σύσκεψη των αρχηγών υπό τον Κ. Παπούλια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

"Οσοι το έπραξαν υπαγορεύουν λάθος το εθνικό συμφέρον. Ο λαός με την ψήφο του ζήτησε συνεργασία των κομμάτων. Το ΠΑΣΟΚ έχασε δυνάμεις και δεν μπορούσε να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα γεγονότα", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, οι διαπραγματεύσεις δεν ολοκληρώθηκαν γιατί η ΔΗΜΑΡ επέμεινε σε συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και ο τελευταίος αρνήθηκε μέχρι τέλους. "Κάναμε προσπάθεια να πείσουμε το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη ΔΗΜΑΡ που εξαρτούσε την στάση της από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποτύχαμε", τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

"Πρέπει όλοι οι Έλληνες να διαβάσουν τα πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης", σημείωσε ενώ πρόσθεσε ότι "θα αγωνιστούμε για να βρει η πατρίδα το δρόμο της. Η πατρίδα μπορεί να σωθεί αν οι πολίτες σταθμίσουν σωστά τα δεδομένα και κάνουν μια πιο ώριμη επιλογή στις επόμενες εκλογές.

Όπως ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, ο Π. Καμμένος κατέθεσε πρόταση σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης που θα τηρούσε το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κάτι που αρνήθηκαν οι υπόλοιποι αρχηγοί.

Η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών διήρκεσε περί τις 2 ώρες ενώ εξερχόμενος, ο Φ. Κουβέλης, ερωτηθείς σχετικά, απάντησε σε δημοσιογράφους ότι τελείωσε η διαπραγμάτευση

*Ολόκληρη η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v