Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προφυλακιστέοι οι δυο υπάλληλοι του ΥΠΑΝ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετα τις απολογίες τους στον ανακριτή οι δύο υπάλληλοι του υπουργείου Ανάτυξης οι οποίοι φέρονται να εισέπραξαν χρήματα από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Κρήτη.

Προφυλακιστέοι οι δυο υπάλληλοι του ΥΠΑΝ
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετα τις απολογίες τους στον ανακριτή οι δύο υπάλληλοι του υπουργείου Ανάτυξης οι οποίοι φέρονται να εισέπραξαν χρήματα από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Κρήτη για να προωθήσουν το αίτημά του για κοινοτική επιδότηση το οποίο εκκρεμούσε από το 2009.

Οι δύο υπάλληλοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα υπηρετούν στο τμήμα προγραμματισμού και ελέγχου του υπουργείου Ανάπτυξης. Αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος, σύσταση συμμορίας καθώς και για δωροδοκία.

Συμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενη η 56χρονη γυναίκα υποστήριξε ότι είχε δανείσει χρήματα στον συνάδελφό της, ο οποίος της τα έπεστρεψε χωρίς να γνωρίζει από που προέρχοντο και ότι ήταν προσημειωμένα.

Ο ανδρας από την πλευρά του φέρεται να υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα περί χρηματισμού και ότι ο επιχειρηματίας του τα έδωσε για να τα δώσει στην συγκατηγορουμένη του χωρίς εκείνος να γνωρίζει τον λόγο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v